Workshoppen bij Broodje van eigen deeg

Leer de broodbak-kneepjes van de franse bakker

Eens per maand, op zondag om 13:00 uur, organiseert Broodje van eigen deeg een interessante – maar zeker ook gezellige – workshop met wisselende thema’s. De duur van de workshop hangt af van het thema. We proberen tussen 17:30 en 18:00 uur klaar te zijn, maar het is verstandig om rekening te houden met een uitloop. Doel van de middag: Kijken in de keuken van de franse bakker en het zelf ook eens proberen. Want doen is zoveel leuker dan toekijken! Maar dan wel met serieuze ingrediënten en recepten van ambachtelijke signatuur. Uiteraard onder het genot van een drankje, een hapje en veel gezelligheid! En na afloop ga je huiswaarts met een tas vol met zelfgemaakt frans brood en spannende recepten, waarmee je familieleden en vrienden kunt imponeren!

Alle workshops worden gegeven in onze eigen bakkerij in de Brugstraat 11 te Groningen, goed bereikbaar met fiets, auto of openbaar vervoer.

Aanmelden: 

Per e-mail via workshop@broodjevaneigendeeg.nl

Graag daarbij vermelden:

  • Je naam, adres en telefoonnummer;
  • De workshop die je wilt volgen.

Wij verwerken de aanmeldingen in volgorde van ontvangst. Je ontvangt van ons een e-mail ter bevestiging met daarin aanvullende informatie over de workshop en de betalingsvoorwaarden. Helaas: Aanmeldingen zonder persoonlijke gegevens kunnen we niet in behandeling nemen.

Wil je eerst meer informatie?

Bij workshops vind je meer informatie over de workshops die gepland staan in het voorjaar van 2018.

Mailen kan natuurlijk ook: workshop@broodjevaneigendeeg.nl

<span>Share this article </span>

About ranco

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *