Workshop croissants maken

Unieke workshops

Eén keer per maand, op zondag van 13:00 tot 18:00 uur, organiseert Broodje van eigen deeg een interessante – maar zeker ook gezellige – workshop met wisselende thema’s. De duur en de kosten van de workshop hangen af van het thema. Doel van de middag: Een beetje kijken in de keuken van de franse bakker en het zelf ook eens proberen. Want doen is zoveel leuker dan toekijken! Maar dan wel met serieuze ingrediënten en recepten van ambachtelijke signatuur. Uiteraard onder het genot van een drankje, een hapje en veel gezelligheid! En na afloop ga je huiswaarts met een tas vol met zelfgemaakt frans brood en spannende recepten, waarmee je vrienden en familieleden kunt imponeren!

Alle workshops worden gegeven in het onze eigen bakkerij in de Brugstraat 11 te Groningen, goed bereikbaar met fiets, auto of openbaar vervoer. Wil jij je inschrijven of wil je eerst meer informatie?

Stuur dan een mail naar: workshop@broodjevaneigendeeg.nl

Bellen kan natuurlijk ook. Telefoon: 050 – 553 55 93.

Aanmelden:

Per e-mail via workshop@broodjevaneigendeeg.nl

Graag daarbij vermelden:

  • Je naam, adres en telefoonnummer;
  • De workshop die je wilt volgen.Wij verwerken de aanmeldingen in de volgorde van ontvangst. Dus wie het eerst komt, die het eerst maalt. Je ontvangt van ons een e-mail ter bevestiging met daarin aanvullende informatie over de workshop en de betalingsvoorwaarden.

Helaas: Aanmeldingen zonder persoonlijke gegevens kunnen we niet in behandeling nemen.

Alle informatie op een rijtje:

  • De locatie is in Groningen en is uitstekend te bereiken met de fiets, de auto en het openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid (Parkeergarage Westerhaven).
  • Het is belangrijk dat je op tijd aanwezig bent. De deur is 10 minuten voor aanvang open.
  • Tijdens de workshops is er koffie/thee met uiteraard lekkers van Eigen Deeg.
  • Maximaal 6 tot 8 deelnemers (verschilt per workshop), waardoor er genoeg gelegenheid is voor vragen en uitleg.
  • LET OP: Betalen kan alleen met pin of creditcard.
  • Alle stappen van het brood bakken komen aan bod: keuze van de juiste ingrediënten, afwegen, kneden, rijstijden, het op de juiste wijze vormen van het brood (o.a. boule, batard, knoop-/vlechtbroodjes) en het brood afbakken. Ook leer je hoe je een recept kunt uitrekenen/omrekenen. Uiteraard kun je al je vragen stellen.
  • Het brood wordt afgebakken in een Wachtel oven.
  • Na afloop krijg je al je zelf gebakken broodjes mee naar huis, inclusief naslagmateriaal en recepten.

Algemene voorwaarden:

  • Workshops gaan definitief door bij deelname door 4 personen. Het maximum aantal deelnemers is 6 – 8 (verschilt per workshop).
  • Binnen 2 weken na ontvangst van de inschrijvingsbevestiging moet het totale workshopbedrag zijn voldaan onder vermelding van je naam en de workshop.
  • Je aanmelding wordt definitief zodra de betaling is ontvangen. Als je betaling 2 weken na de inschrijvingsbevestiging nog niet is ontvangen, behoudt Broodje van eigen deeg zich het recht voor om de gereserveerde plaats weer vrij te geven.
  • Afmelden kan uitsluitend per e-mail en is kosteloos tot 3 weken van tevoren. Bij afmelding vanaf 3 weken van tevoren vindt 50% restitutie plaats. Bij afmelding vanaf 1 week van tevoren vervalt het recht op restitutie. Het is mogelijk om een plaatsvervanger te sturen, mist je dit vooraf aan ons door hebt geven.
  • Broodje van eigen deeg behoudt zich te allen tijde het recht voor om een workshop niet door te laten gaan (bij ziekte/persoonlijke omstandigheden). In dat geval wordt er, in overleg, naar een andere datum gezocht of wordt het betaalde bedrag gerestitueerd.
  • Deelname aan de workshops is op eigen risico.

Wil je graag een bepaalde workshop volgen of heb je een suggestie? Laat het ons weten!

<span>Share this article </span>

About ranco

You May Also Like